Przystawka: Tatar wołowy na grzance szpinakowej z emulsją musztardową i domowymi piklami
Zupa: Krem pieczarkowy z pastą truflową i salsą pomidorowo-grzybową
I Danie główne: Żebro wołowe w sosie własnym na steku z pieczonego kalafiora, puree z batatów i chips z fioletowych ziemniaków
Deser: Klasyczna panna cotta waniliowa z lodami malinowymi z paloną białą czekoladą.
II Danie ciepłe: Pieczeń rzymska w sosie własnym na puree ziemniaczanym z warzywami z pary
III Danie ciepłe: Strogonof mięsny
IV Danie ciepłe: Kwaśnica z żeberkiem
Przystawka: Vege tartaletka z musem z karmelizowanego kalafiora, chipsem z fioletowego ziemniaka i konfiturą z czerwonej cebuli
Zupa: Krem pieczarkowy z pastą truflową i salsą pomidorowo-grzybową
I Danie główne: Wege kotlet na gratin warzywnym z espumą szpinakową i edamame
Deser: Klasyczna panna cotta waniliowa z lodami malinowymi z paloną białą czekoladą.
II Danie ciepłe: Pieczeń z czerwonej fasoli w sosie własnym na puree ziemniaczanym z warzywami z pary
III Danie ciepłe: Strogonof wege z boczniaków
IV Danie ciepłe: Kwaśnica z wege kiełbasą
Przystawka: Naleśniki z owocami w formie sushi owocowego
Zupa: Krem pomidorowy z lanymi kluskami
I Danie główne: Grillowana pierś kurczaka z frytkami i brokułem
Deser: Klasyczna panna cotta waniliowa z lodami malinowymi z paloną białą czekoladą
II Danie ciepłe: Spaghetti bolońskie